RV News – 22 Martie 2024
RV News – 22 Martie 2024

RV News – 22 Martie 2024

1. Eriba aduce o “pată de culoare” rulotismului

Eriba, membră a Erwin Hymer Group, a lansat anul trecut o versiune nouă a deja celebrului model Touring. Noutatea vine din faptul că germanii au decis să ne scoată din monotonia albului obișnuit al majorității rulotelor, oferind modelul în 3 culori mult mai vesele: “Nugget Gold”, “Tango Red“ și “Harbour Blue“.

RV News – 22 Martie 2024
Sursa foto: Eriba.com

Ah! Și, bineînțeles, au și câștigat niște premii cu aceste modele. Cât de frumoase sunt aceste rulote retro și de la ce prețuri pornesc, puteți vedea aici.

2. Începe era campervan-urilor electrice? VW zice că încă nu..

Cei de la motor1.com au speculat recent o serie de declarații ale celor de la Volkswagen referitoare la viitorul electric al campervan-urilor. Discutand despre posibilitatea de a scoate un ID Buzz California (o versiune de campervan a EV-ului ID Buzz), oficialii VW au concluzionat că încă nu există suficientă cerere în piață pentru a justifica o astfel de investiție. Posibil să asistăm la asta în viitor, însă până atunci ne vom delecta în continuare cu modelele California cu motoare termice.

RV News – 22 Martie 2024
Sursa foto: volkswagen-vans.co.uk

Citiți aici articolul integral.

3. Pininfarina se implica în designul RV-urilor viitorului

Sau mai bine zis al “eTH”-urilor viitorului (electric Transformer House), un nou concept uluitor propus de către cei de la AC Future în colaborare cu celebra casă de design auto Pininfarina. Pereți retractabili, acoperiș complet din panouri solare, conectivitate Starlink și multe altele asemenea, acest vehicul concept pare că poate totuși deveni realitate și că ar putea fi produs în serie.

RV News – 22 Martie 2024
RV News – 22 Martie 2024

Mai multe în articolele celor de la autoevolution sau a celor de la automotive design planet.

4. Festivaluri de rulotism din România în 2024

Se observă un nou trend în rândul festivalurilor din România, și anume cel al festivalurilor dedicate rulotismului, campingului și experiențelor outdoor. Am făcut aici o listă a celor despre care știm că vor avea loc anul acesta. Dacă am omis vreo unul, ajutați-ne să completăm lista! 

RV Fest, 16 – 19 Mai, Homorâciu, PH  

Joy Fest, 31 Mai – 2 Iunie, Sâmbăta de Sus, BV

Camp Fest, 21 – 24 Iunie, Pătârlagele, BZ

Outdoorz Fest, 25 – 28 Iulie, Fundata, BV

Campervan Fest, 15 – 18 August, Râșnov, BV

RV News – 22 Martie 2024
Sursa foto: Freepik.com

Fiecare dintre ele are o tematică diferită, însă toate promovează în definitiv același lucru: dragostea și respectul față de natură, reconectarea noastră cu aceasta. Luați-vă rulota, autorulota sau cortul și haideți și voi!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole recente