RV News – 01 Martie 2024
RV News – 01 Martie 2024

RV News – 01 Martie 2024

1. Hobby a câștigat Premiul European pentru Inovație 2024 

Hobby, reputatul producător de vehicule recreaționale, a câștigat pentru a 3-a oară consecutiv European Innovation Award, acordat în cadrul CMT Stuttgart 2024 cu modelul de rulotă MAXIA 595 KML. Premiul a fost acordat la categoria “Overall Concept – Caravan” pentru conceptul inovativ de paturi multifuncționale pentru copii. 

RV News – 01 Martie 2024
Sursa foto: Hobby.com

Extrem de interesantă modularitatea și multifuncționalitatea paturilor, dedicate mai ales familiilor cu copii mici. Mai multe detalii despre acest model regăsiți aici 

2. Bürstner a câștigat German Design Award 2024

Și dacă tot vorbim despre premii câștigate de către germani, Bürstner GmbH (membră a Erwin Hymer Group) a primit aurul în cadrul German Design Award 2024 pentru modelul HABITON. Habiton este un micro camper construit pe popularul Renault Kangoo și se adresează publicului tânăr, persoane singure sau cupluri, pentru evadări scurte din mediul urban. 

RV News – 01 Martie 2024
Sursa foto: Buerstner.com

Habiton a fost lansat la Caravan Salon Düsseldorf în August 2023 și impresionează prin simplitate și utilitate, fiind dotat cu un roof top tent gonflabil. Descoperiti-l aici

3. O hartă cu taxele de drum pentru rulote și autorulote din Europa

Camperguru.com, un website dedicat locurilor de campare inedite, validate de pasionații de vanlife care gestionează acest site, a pus cap la cap o hartă a taxelor de drumuri (vignette) și de autostrăzi (toll) din 36 de țări europene (inclusiv UK și Irlanda). 

RV News – 01 Martie 2024
Sursa foto: Camperguru.com

Așa cum declară și cei de la Camperguru, aceasta ar putea fi “cea mai completă” astfel de hartă (scuzați exprimarea!). În orice caz, cu siguranță vă va ajuta în planificarea călătoriilor prin Europa anul acesta. O puteți accesa aici

4. Cele mai apreciate campinguri din Grecia

Am vrut să aflăm care sunt considerate a fi cele mai apreciate campinguri din Grecia, și astfel că am întrebat 3 surse: Tripadvisor.com, Camping.info și Jetcamp.com. Evident, am obținut 3 răspunsuri diferite, topurile fiind realizate pe baza recenziilor primite de la utilizatorii site-urilor respective. 

RV News – 01 Martie 2024
Sursa foto: camping-sikia.gr

Cu toate acestea, câteva campinguri apar în topul 10 al fiecăruia dintre aceste 3 site-uri (link către pagina de prezentare a fiecărui camping): Camping Sikia (Volos, Pelion), Camping Gythion Bay (Ghitheion, Peloponez), Camping Koutsounari (Ierapetra, Creta), Camping Ouzouni Beach (Nea Moudania, Halkidiki) sau Camping Vrachos (Kastraki, Trikala). Voi ce campinguri din Grecia plănuiți să vizitați în 2024?  

Descoperiți anunțurile de vânzare și închiriere rulote și autorulote pe RVBazar.ro

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole recente